Binnenkort: Dubbel-concert op zondag 8 mei, 16:uur!

Het Culemborgs Mannenkoor is na de gedwongen lockdowns meteen weer voortvarend van start gegaan met een gezellige en leerzame Schubert-workshopdag in Maart.
Daarbij mochten we ons verheugen in een vernieuwde belangstelling van enthousiaste zangers van alle leeftijden. Uit het onuitputtelijke repertoire van Franz Schubert voor mannenkoor zijn enkele pareltjes opgedoken en glimmend opgepoetst.

Het programma wordt gecomplementeerd door de jonge gasten van The Neighbours. Een hechte Culemborgse a capella formatie onder leiding van Tineke Blok. Zij zingen eigentijdse popsongs in spectaculaire a capella bewerkingen.. Ook wagen ze zich voor de gelegenheid aan Schubert's Ave Maria en het mannenkoor begeleidt ze vervolgens in "The Pretender" van de legendarische Foo Fighters. Het belooft een spannende en met recht tijdloos romantische ontmoeting te worden.

'gratis sponsoring' voor het Culemborgs Mannenkoor

Graag uw aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen het Culemborgs Mannenkoor een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/
Op onze website staat ook een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert het Culemborgs Mannenkoor op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra. Doe hetzelfde als u een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via het Culemborgs Mannenkoor kunt u terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt namens het Culemborgs mannenkoor.

Zingen bij het Culemborgs Mannenkoor

Wij zingen weer elke maandagavond aan de Goilberdingerstraat in het oude Culemborg. Daar zingen we van acht tot tien en vaak vanaf half acht al met één van de vier stemgroepen vooraf. Klassieke werken voor mannenkoor vanaf, pakweg, de vroege 19e eeuw tot nu vormen de stevige basis van ons repertoire. Daarbij ook veel opera-klassiekers, volksliederen en bewerkingen van populaire liederen uit binnen- en buitenland. Er is veel aandacht voor gezond stemgebruik en een expressieve klank. Zingen ontspant, geeft energie en stimuleert lichaam en geest!. Kom het zelf ervaren!

Elke maandag, 20:00 in gebouw "Pieter Aafjes", Goilberdingerstraat 14 Culemborg